Munch * socializare SMart

* Reguli Munch *

Munch-ul este o întâlnire unde se adună oameni implicați în, sau interesați de BDSM, parte a unei comunități sau potențial-membri. Principalul scop al adunării este socializarea. Spre deosebire de Play Party, la Munch :

  • Îmbrăcămintea este casual. Nu se impune un dresscode.
  • Adunarea are loc într-un spațiu deschis publicului – cafenea, pub, club.
  • Nu se face play.
  • Pot exista munch-uri cu diverse teme de discuții sau categorii de roluri (doar pentru subs/doms, sau doar pentru cei interesați de un anumit fetish/practică). Tematica, dacă există, va fi specificată în anunțul Munch-ului.
  • Confidențialitatea privind discuțiile lansate la munch, numele celor care participă, etc – trebuie respectată!
  • Atingerile de orice fel: amicale, intenționate, ca avansuri sau din greșeală – trebuie controlate. Cereți permisiunea pentru orice gest care implică o altă persoană!La Munch cunoaștem oameni noi: se pot schimba informații personale precum numere de telefon, id-uri, adrese mail. Nu le dați mai departe fără permisiune!
    Regulile de bun simț și de politețe se respectă și se aplică tuturor, indiferent de rol/înclinație.

De obicei la Munch ne prezentăm cu o poreclă/nickname pentru a ne proteja identitatea reală, dacă ne dorim să rămânem anonimi și totuși să cunoaștem membri ai comunității kink. Depinde doar ce grad de expunere vă doriți să afișați.

Regulile SMart ne definesc stilul și perspectivele, de aceea ținem foarte mult la ele și ne rezervăm dreptul de a elimina din joc pe oricine nu rezonează cu standardele noastre.

Fiecare tip de eveniment (munch, party, workshop) se desfășoară după criterii generale foarte clare. De asemenea, orice eveniment își are propria personalitate: în afară de standardele generale după care se ghidează, vor exista reguli aparte în funcție de tematică, locație și alte detalii specifice. Toate informațiile necesare și suficiente sunt la dispoziția publicului pe rețelele de socializare unde se promovează evenimentele (pe pagina dedicată lor). Pentru orice alte detalii, nu ezitați să ne contactați.