Mai mult decât un Munch

Ne-am obișnuit că Munchul este o întâlnire casual de socializare unde nu se petrece nimic formal. Au loc discuții despre kink, ne cunoaștem, povestim diverse, toate într-un loc deschis publicului larg. De obicei nu există dress-code, criterii de participare, selecție, taxă de intrare.

Munchul este primul eveniment la care participi când și dacă vrei să faci parte din așa-numita ”Comunitate BDSM”. Fără a participa initial la un eveniment de tip Munch, nu vei fi invitat și selectat pentru evenimentele tip Play Party, cele private/tematice care implică play și show-uri.Mai mult decât un Munch se organizează de echipa SMart Studio. Evenimentul are loc în fiecare sezon, de 4 ori pe an, în lunile: martie, iunie, septembrie și decembrie. Considerăm că participarea la eveniment implică consimțământul asupra următoarelor reguli:

Scopul principal și declarat al evenimentului este Socializarea.

Intrarea nu este condiționată de vreo taxă, dar recomandăm o donație de >10 lei pentru amenajarea viitoarelor evenimente și pentru micile surprize de care vă bucurați pe parcursul evenimentului.

SMart Studio vine cu jucării, mobilier, ustensile BDSM. Acestea sunt puse la dispoziția participanților pentru informare, demonstrații sau play.

Există organizatori care poartă brățara STAFF. Aceștia sunt gazde, protectori și mentori care vă stau la dispoziție pentru întrebări, introduceri, socializare, sesizări și reclamații, permisiunea de a folosi zona de play și orice alte situații. Nu ezitați să apelați la STAFF.

STAFFul are dreptul de a elimina pe oricine din eveniment, de a opri scene sau de a refuza intrarea cuiva. Ei pot face asta fără explicații, scopul principal fiind buna desfășurare și siguranța celorlalți participanți.

Întreaga locație unde se întâmplă Mai mult decât un Munch este rezervată publicului kink. Este un eveniment privat, cu ușile închise. Evenimentul este promovat doar pe site-uri kink/BDSM.

Nu sunt permise fotografierea, filmarea și folosirea telefoanelor mobile. Pentru asta puteți folosi holul. Avem întotdeauna un fotograf al evenimentului care poate fi solicitat pentru poze. Organizatorii vor trimite ulterior fotografiile celor care apar în ele.

Puteți veni însoțit de persoane din afara listei de ”Going” sau care nu au profil pe site. Garantați pentru ei.

Nu impunem un dress-code. Sunt participanți care se simt speciali dacă se îmbracă fetish și la acest eveniment sunt încurajate ținutele kink. Fără nuditate.

Ținem foarte mult la confidențialitate, în toate formele ei. Apreciem bunul simț și simțul umorului. Suntem atenți la cum acceptați un refuz și la atenția pe care o acrodați regulilor de orice fel.

Pentru a avea acces la zona de play – special amenajată și delimitată de zona de socializare, trebuie să țineți cont de următoarele reguli:

  • Anunțați STAFFul de intenția de a folosi locul și jucăriile.
  • Sunteți încurajați să aduceți și să folosiți propriile jucării.
  • Curățați zona și lucrurile cu care vă jucați, înainte și după utilizare.
  • Nuditatea la eveniment este permisă doar pe parcursul unei scene.
  • Nu sunt permise gesturi sau jocuri sexuale, sexul, blood-play, uro/scato, și alte practici care implică și complică fluide.
  • Spectatorii au obligația să privească în tăcere, la o distanță corespunzatoare de scena în desfășurare.
  • Nu se fumează în zona de play.
  • Nu se fac poze și nu se utilizează telefonul mobil în zona de play.
  • Nu ne asumăm răspunderea pentru negocierea între participanții la play.
  • STAFFul poate opri scena, se asigură de criteriile generale și vizibile de siguranță, de respectarea normelor și a regulamentului.

Publicat de

playsmart

Play-SMart.ro este o platformă destinată adulților responsabili și deschiși la minte. Aici nu doar tolerăm, ci acceptăm și susținem alte perspective și identități.