Istoria unei idei: SMart Studio

Ideea SMart Studio s-a născut într-o sufragerie acum 4 ani, când ne-am gândit că bine ar fi să ne dăm găuri în pereți și să ne punem tot felul de ustensile în apartamente, că nu mai putem trăi fără kink și că ne place mult 🙂 Era perioada de început când încă nu aveam cârlige în tavane și evenimente săptămânale. Ne doream să cunoaștem oameni, să ne adunăm toți la un loc, să schimbăm păreri și experiențe și de ce nu… să facem experimente de orice fel, așa cum a fost și SMart Studio.

Iron_maiden (Andra Ionescu) a descoperit un spațiu în incinta unei galerii/cafenele, pe o străduță discretă aproape de centru. Cafeneaua era condusă și frecventată de comunitatea LGBT, iar asocierea cu comunitatea fetish/BDSM nu a părut nepotrivită. Împreună cu Drysin și cu încă un tip, au pus mână de la mână și au deschis Primul SMart Studio. Aveam unde să bem cafeaua, unde să ne agățăm, bice și carice pe care să le agităm. Eram fericiți. A durat aproape un an.

Am avut o pauză de câteva luni, în care a trebuit să căutăm alt spațiu. Ne-a încolțit ideea unui loc numai al nostru, ca să nu mai plecăm de unde ne place în funcție de alți chiriași. Am găsit un loc mai mare și mai frumos decât cel precedent. Lângă Parcul Izvor – de aici și numele de cod „izvorul minunilor”, într-o casă veche, cu spații generoase, am închiriat ceea ce a devenit al Doilea SMart Studio, care împlinește 2 ani în curând.

Între timp echipa s-a schimbat, personaje, vedete și membri ai comunității au fost mai apropiați studioului sau doar în trecere pe la noi. Unii au rămas de la începuturi, alții nici nu-și mai aduc aminte unde s-au legat prima dată. Sunt câțiva pe care interesele i-au purtat spre propriile proiecte și descoperiri kinkoase. Tuturor le mulțumim și le păstrăm o ușă deschisă, pentru că sunt parte (uneori cu voie, alteori fără voie) la ceea ce este azi SMart Studio.

Publicat de

playsmart

Play-SMart.ro este o platformă destinată adulților responsabili și deschiși la minte. Aici nu doar tolerăm, ci acceptăm și susținem alte perspective și identități.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.