Ce NU este SMart Studio?

SMart Studio nu este Dungeon Femdom!

Deși Dominele închiriază spațiul pentru scene de orice fel, pentru filmări sau alte activități, SMart Studio nu este un Femdom Studio. Nu intermediem relații cu Domine și nici nu recomandăm Doamne care să vă împlinească fanteziile. Punem la dispoziție spațiul pentru Doamne, Domni, Cupluri, Grupuri, fără să ne intereseze relațiile și înclinațiile fiecăruia.

SMart Studio nu este hotel!

Deși avem posibilitatea de a găzdui peste noapte în regim hotelier persoane sau performeri din străinătate sau din afara Bucureștiului, o facem doar ca excepție. Nu punem la dispoziție studioul în regim de 24 de ore. Vă recomandăm să respectați orele de desfășurare a evenimentelor, să nu vă uitați lucruri personale și în general, să nu distrugeți/furați obiectele aflate în studio.

SMart Studio nu este o afacere!

Deși pare pus la punct într-un format standard de business local, SMart Studio există din contribuțiile directe sau indirecte a zeci de kinksteri, din disponibilitatea și vocatia câtorva oameni care au investit timp și energie în crearea unui spațiu safe, facil de accesat de către membri comunității, din participarea fiecăruia la evenimente care s-au organizat la SMart Studio sau în alte locații. Interesul echipei actuale este ca SMart Studio să continue să existe 🙂

SMart Studio nu este o sectă!

Deși suntem prietenoși și avem lipici la oameni, legăm prietenii de durată și ne face plăcere să mentorăm pe oricine ne întreabă și ne ascultă, SMart Studio nu este o gașca exclusivistă, o sectă, sau o Clică. Suntem o echipă care plătim chiria și cumpărăm șervețele, asigurăm ordinea și disciplina la fața locului, dar nu e obligatoriu ca cei din echipă să fie prieteni sau să-i lege altceva decât consensul asupra unui proiect cum este SMart Studio. Tocmai pentru că suntem o adunătură eterogenă și pentru că nu suntem de acord mereu, am produs de cele mai multe ori idei fantastice și progres – în evoluția SMart Studio.

Funcționăm pe principii democratice și ne adună pasiunea pentru kink. În rest fiecare cu ale lui!

Publicat de

playsmart

Play-SMart.ro este o platformă destinată adulților responsabili și deschiși la minte. Aici nu doar tolerăm, ci acceptăm și susținem alte perspective și identități.