Ce NU este SMart Party

Răspuns la multele întrebări/nedumeriri pe care le primesc în PM cu privire la ce este și ce nu este SMart Party. De obicei imaginația și așteptările unora care nu au participat niciodată la așa ceva depășesc cu mult realitatea și mi-aș dori ca lumea să se domolească un pic în acest sens. Poate că voi dezamăgi pe cei care cred că SMart Party este un loc de agățat și orgii, poate că voi încuraja pe cei care cred că acolo se produce un fel de „botez” în comunitate și stau speriați acasă… nu știu. Dar o lămurire în plus nu strică nimănui:

  • SMart Party NU este o petrecere de swing.

Nu ne schimbăm partenerii între noi și nu facem sex în public, chiar dacă petrecerea este privată. Nu prea ne dăm la partenerii altora (de play, de viață sau de sex) și respectăm perechile de la fața locului, așa cum sunt ele formate și cum se afișează la petrecere.

  • SMart Party NU este o orgie publică.

Participanții se comportă firesc ca la orice petrecere de club. Unii stau și asistă/privesc. Alții socializează. Unii dansează. Se petrec câteva scene de Play – între cei care se cunosc și își asumă în totalitate regulamentul de play la o astfel de petrecere.

  • La SMart Party NU se joacă nimeni NECONSENSUAL, UNSAFE și UNSANE:

Dacă ești începător, nou, și ai venit singur în căutarea fericirii și a împlinirii fanteziei tale – va trebui să începi firesc, cu o conversație. E posibil să nu te bage în seamă nici o domina, să nu te placă nimeni, să nu ți se întâmple ce ai visat acasă. Totul depinde de tine și de chimia firească pe care o găsesc doi OAMENI (nu domi, subi) pentru ca mai apoi să negocieze și să facă un play la fața locului.

  • SMart Party NU este un târg de domine/dominatori.

Persoanele dominante nu se înșiră la o tarabă și așteaptă sclavii la bătăiță cu bicele pregătite. Nu ai cum să-i recunoști decât după brățări, sau poți iniția o discuție din online cu unii dintre ei și să-ți dai întâlnire la o astfel de petrecere pentru a vă cunoaște face-to-face. Dominele NU sunt prezentate pe tapet cu număr de ordine la începutul petrecerii, deci ar trebui să COMUNICI și să te descurci singur cu un minim de efort.

  • SMart Party NU este un târg de submiși/sclavi/modele.

La fel ca cele scrise mai sus, dominatorii trebuie să se descurce în căutarea unui eventual partener – respectând regulamentul. Ai grijă să nu te insinuezi într-o pereche deja formată: dacă o tipa are brățară albă, o întrebi dacă este însoțită. În funcție de asta, ar fi de preferat să ceri acordul dominatorului ei pentru orice sau să ai grijă să nu sari calul cu insistențele. NU înseamna NU.

  • SMart Party NU este orice petrecere de club.

Nu e indicat să vii îmbrăcat cu tricoul negru, aproape gri, cu care ai alergat în parc toată săptămâna și cu blugi tociți. Suntem eleganți și frumoși tocmai pentru că suntem și vrem să fim altfel decât în fiecare zi. O cămașă neagră, o rochie simplă neagră te pot scoate din încurcătura dresscode-ului fără bătăi de cap, dacă nu ai corsete, latex-uri sau boxeri de cauciuc.

SMart Party NU este pentru toată lumea! 🙂

Publicat de

playsmart

Play-SMart.ro este o platformă destinată adulților responsabili și deschiși la minte. Aici nu doar tolerăm, ci acceptăm și susținem alte perspective și identități.