SMart Studio: ce, cum, unde

Ca să ajungi la SMart Studio, ar trebui să te plimbi în zona parcului Izvor, pe str. Vigilenței nr. 3. Nu avem firmă și/sau sonerie la intrare, Studioul se află într-o casă mare, unde funcționează și altele: studiouri foto, firme, etc. Ca să ai acces la noi, va trebui să suni la un număr de telefon și cineva va veni să deschidă pentru tine, apoi te va conduce în studio.

Nu suntem mereu acolo, nu avem program, așa că nu încerca să vii ca la magazin la Shop&Go. Toate rezervările de spațiu sau programările se fac prin mesaj (PM) în prealabil sau la telefon.

Nu trebuie decât să ne scrieți!

Nu se percepe taxă pe oră, ci pe sedință (aceasta nu poate depăși totuși 4 ore).
Studioul poate fi închiriat în regim hotelier pentru cazarea celor din afara orașului, dacă aceștia sunt performeri sau membri ai comunității care participă la un eveniment în București.

Toate obiectele și instrumentarul aflat în studio sunt puse la dispoziție curățate și igienizate, gata de folosință. Cerem același lucru de la cei care folosesc studioul: Lăsați așa cum ați găsit, respectând normele de igienă și bun simț 🙂

Mobilierul BDSM și unele jucării se pot folosi în cadrul evenimentelor din afara Studioului. Negociați cu echipa SMart Studio modalitatea de împrumut, transport sau utilizare.

SMart Studio își rezervă dreptul de a-și selecta colaboratorii, clienții și de a modifica echipa în funcție de evoluție și interese.

SMart Studio nu își asumă responsabilitatea pentru situațiile de neconsensualitate care se petrec în interiorul SMart Studio, acestea fiind exclusiv responsabilitatea celor implicați direct în play. Excepție de la regula asta fac situațiile în care evenimentul este organizat de echipa SMart Studio, unde vom avea un Dungeon Monitor responsabil cu siguranța tuturor participanților.

Studioul este responsabil de curățarea instrumentelor și de menținerea unui spațiu curat și safe, de păstrarea confidențialității datelor personale și de eliminarea din peisaj a persoanelor care deranjează prin atitudine discriminatorie de orice fel, stare de ebrietate, încălcarea confidențialității datelor altor persoane.

Pentru detalii suplimentare, reclamații, propuneri și sesizări, contactați-ne!

Publicat de

playsmart

Play-SMart.ro este o platformă destinată adulților responsabili și deschiși la minte. Aici nu doar tolerăm, ci acceptăm și susținem alte perspective și identități.