Ce este SMart Studio?

SMart Studio este un spațiu destinat tuturor kinksterilor.

SMart Studio este un spațiu 100% Do It Yourself! 🙂

O echipă de oameni activi au contribuit de-a lungul timpului la formarea și menținerea unui mediu safe și plăcut pentru comunitate. Tot ce se află în studio este primit, oferit, creat și construit de kinksteri pentru kinksteri. De la fotografii până la mobilă bdsm, de la eșarfe și perne până la inele de suspendare din metal, de la bețișoare parfumate până la produse de curățat instrumentele, toate sunt pe principiul DIY.

SMart Studio este un spațiu de Socializare!

Aici se adună aproape săptămânal găștile de prieteni, bisericuțele și în general oricine are nevoie de un spațiu mai mare decât sufrageria personală, unde să se desfășoare kink și nu numai.

La studio poți avea blind-dates, întâlniri one-to-one pe care nu vrei să le ai în oraș. Cu ocazia asta, responsabilul care îți va facilita accesul în studio devine astfel „Safe-Call” pentru tine. Cineva știe unde te aflii, cu cine și pentru cât timp 🙂 Promovăm astfel un plus de siguranță și control asupra întâlnirilor și interacțiunilor de orice fel.

SMart Studio găzduiește evenimente gen Munch (întâlniri de socializare), aniversări sau Petreceri Private. Acestea pot fi organizate de oricine. Echipa studioului asigură curățenia și întreținerea spațiului înainte și după eveniment și stabilește cu organizatorul condițiile de folosire a spațiului.

SMart Studio este un spațiu pentru Play!

Cu o capacitate de aprozimativ 30 de persoane, studioul dispune de canapele, saltele, perne, mobilă bdsm, jucării erotice, îmbrăcăminte fetish, instrumente de impact-play, trusă de prim ajutor, și multe altele. Cea mai nouă apariție este Crucea Sf. Andrei, dar avem și puncte de suspendare, jug, capră, etc. Orice idee de play ai, cred că la noi poți să o îndeplinești 🙂

SMart Studio este un spațiu pentru workshopuri!

Am găzduit workshopuri cu număr restrâns de participanți ținute de Pedro (Portugalia), Nina Russ (UK) și alte vedete internaționale de profil 🙂 Ne folosim de spațiu și pentru ateliere „Made in Romania”, fie că e vorba de ore de shibari sau clase de medical, aici avem loc și condiții să le facem.

SMart Studio este destinat tuturor kinksterilor, dar funcționează în regim privat. Pentru siguranță și calitate, ne rezervăm dreptul de a alege cu atenție cu cine colaborăm și de a elimina din „joc” pe oricine nu se ridică la standardele pe care ni le dorim.

Publicat de

playsmart

Play-SMart.ro este o platformă destinată adulților responsabili și deschiși la minte. Aici nu doar tolerăm, ci acceptăm și susținem alte perspective și identități.